Frukostseminarium: Vilka svårigheter möter du som ergonom vid rådgivning kring hem-arbetsplatsen? Jane och Kersti samtalar om erfarenheter av att jobba på distans

27nov09:0010:00Frukostseminarium: Vilka svårigheter möter du som ergonom vid rådgivning kring hem-arbetsplatsen? Jane och Kersti samtalar om erfarenheter av att jobba på distans09:00 - 10:00 Event Type Seminarium

Detaljer

Vi fortsätter att arbeta på distans – ingen vet hur länge till. Mer än ett halvår har gått och Folkhälsomyndigheten uppmanar oss ännu att arbeta hemifrån om arbetet tillåter för att minska smittspridningen.

Vad har vi för erfarenheter och hur ska vi tänka inför framtiden? Kersti Lorén, handläggare i ergonomifrågor hos Arbetsmiljöverket och Jane Ahlin, ordförande i EHSS och egenföretagare samtalar med medlemmarna kring dessa frågor. Välkommen och delge dina erfarenheter och tankar kring de frågeställningar som finns runt att arbeta hemifrån.

Vilka svårigheter möter du som ergonom vid rådgivning kring hem-arbetsplatsen?

Hur mår Kalle med sitt diskbråck av att sitta på köksstolen? My bor i en etta på 18 kvadratmeter och ska få till en bra arbetsplats medan hennes mamma sitter i en stor villa och har enskilt arbetsrum…. Lisa arbetar enbart med laptop och Rose har två separata bildskärmar. Hur tänker vi? Karl kommer inte upp och får något gjort före morgonkaffet (som blivit ganska sent) medan Ali duschat, ätit och plockat ur diskmaskinen redan kl 07.00. Hur är det med rutiner? När är man effektiv och när tar ensamheten över?

Dessa och många andra frågor som ni säkert har tror vi det är viktigt att samtala och utbyta erfarenheter kring.

Vi ser fram emot att höra era tankar!

Anmäl dig här!

 

Mer

Tid

(Fredag) 09:00 - 10:00 CET

Plats

Zoom

Organizer

EHSS

Ergonomi och Human Factorssällskapet Sverige
info@ehss.se

Learn More