Seminarium, Senaste nytt|

Välkomna till frukostseminariet (in real life): 

Med förare och fordon i fokus – human factors forskning på VTI

Senior forskare Gesa Praetorius, VTI

Vi träffas på VTI:s kontor Götaverksgatan 2, plan 4 i Göteborg!

VTI är statens väg- och transportforskningsinstitut med kontor i Linköping, Lund, Stockholm och Göteborg.  Institutets huvuduppgift är att bedriva forskning och utveckling kring infrastruktur, trafik och transporter. Vi arbetar för att kunskapen om transportsektorn kontinuerligt ska förbättras och är på så sätt med och bidrar till att uppnå Sveriges transportpolitiska mål. Värd för seminariet är enheten ”Förare och fordon”. Vi kommer att berätta lite mer kring vår forskning –  från EPA-traktorer till sjöfart, från registerstudier till simulatorer samt bilar som kan upptäcka en hjärtinfarkt – och lyfta områden där vi skulle gärna vilja få kontakt och samarbeta med andra forskare och praktiker inom EHSS-nätverket.

 

Till seminariet bjuder EHSS på en fralla och kaffe. Deltagandet är gratis för EHSS-medlemmar och kostar 100 SEK för icke-medlemmar.

Ange eventuella allergier/kostpreferenser när du anmälar dig.

 

Kostnadsfri för EHSS-medlemmar. 100 kr för icke medlemmar.

 

Logga in, bli medlem, eller betala för att anmäla dig nu.

 

Comments are closed.

Close Search Window