Senaste nytt|

Äntligen träffas vi, ”in real life” utomhus! 
 
Den 1 juni med start kl 18.00 bjuder EHSS in alla medlemmar på en Walk & Talk. Då aktiviteten utförs på flera platser i landet samtidigt kommer de olika EHSS grupperna att ha kontakt med varandra under aktiviteten. Under aktiviteten kommer en moderator att dela ut frågor som ni får samtala om. Innan aktiviteten avslutas kommer en summering av dessa diskussioner att samlas in. EHSS vill gärna att ni föranmäler er så att vi vet på vilka platser som aktiviteten utfördes samt hur många smörgåsar som ska förbeställas.

Anmäl er via länken

Göteborg: Samling kl 18.00 Lindholmspiren vid båthållplatsen Lindholmspiren. Promenaden avslutas i Färjenäs. Kontaktperson: Jenny Tolf 0701-166 177

Östersund: Samling kl 18.00 Samling i Badhusparken (Vid järnvägskorsningen). Vi kommer att gå längs Frösö strand. Kontaktperson: Johanna Morin 0703-539 371

 
Välkomna!

Comments are closed.