Senaste nytt, Webinarium|

Intresset för certifiering och kraven att bevisa sin kunskapsnivå ökar, mycket på grund av att allas verksamhet blivit allt mer internationell. Större företag ser det som en nödvändighet att professioner i företaget certifierar sig samtidigt som mindre företag och konsultbolag krävs ha certifierade personer för att få uppdrag. Att ansöka till European Ergonomist / Certified Professional in Ergonomics and Human Factors, Eur.Erg. fungerar även som ett stöd i det viktiga kontinuerliga arbetet av personlig utveckling inom ergonomiområdet. Anders Sundin, Team Manager UX på Semcon Sweden AB kommer att presentera, förklara och introdudera EHSS medlemmar till hur man kan gå till väga för att bli certifierad. Detta frukostseminarie kan bli startskottet för att just du blir certifierad!

Häng på den 28 juni kl 8:30-9:30!

Varmt välkommen!

Kostnadsfri medverkan för EHSS-medlemmar.  100 kr för icke medlemmar.

Är du medlem hos SAMS? Du kan anmäla dig och delta i frukostseminariet kostnadfritt via email till:  info@ehss.se

Logga in, bli medlem, eller betala för att anmäla dig nu.

 

 

Comments are closed.