Senaste nytt, Webinarium|

Katerina Kraus har vunnit årets studentpris och kommer fredagen den 14 juni kl. 08:30 under ett webbinarium berätta om hennes examensarbete:

I Sverige skall alla arbetsgivare förebygga och eliminera hälsorisker på arbetsplatsen. Riskbedömning är en av de rekommenderade rutinerna av systematiskt arbetsmiljöarbetet som ska arbetsgivare genomföra för att utreda eventuella arbetsplatsrisker. Implementering av systematiska riskhanteringsverktyg kan vara utmanande för arbetsgivare eftersom det kräver vissa organisatoriska förutsättningar. För att stödja implementeringen av riskhanteringsverktyg, kan bedömas organisatorisk förändringsberedskap. Detta examensarbete skrevs i samarbete med LKAB, det svenska bolaget inom gruvindustrin. Syftet var att utvärdera den organisatoriska beredskapen på arbetsplatsen LKAB Malmberget för att initiera implementeringen av riskbedömningsverktyget RAMP. RAMP är verktyget som stöder bedömningen och hanteringen av belastningsergonomiska risker i arbeten med manuell hantering.

Webbinariet (på engelska) hålls digitalt via Zoom. Det går bra att ställa frågor även på svenska.

Kostnadsfri medverkan för EHSS-medlemmar.  100 kr för icke medlemmar.

Är du medlem hos SAMS? Du kan anmäla dig och delta i frukostseminariet kostnadfritt via email till:  info@ehss.se

Logga in, bli medlem, eller betala för att anmäla dig nu.

 

 

 

Comments are closed.