Senaste nytt, Webinarium|

Välkomna till frukostseminariet

Ut ur mörkret, in i sömnen

– vägen  mot en piggare framtid

Sömn är nyckeln till ett hälsosamt liv och det är kanske därför att alla mår lite sämre under vinterhalvåret. Men varför sover de flesta av oss egentligen sämre under de mörka månaderna och vad kan vi göra för att sova bättre året runt? Borde vi vara oroliga om vi sover mindre än de åtta timmarna som medierna ofta presenterar som den ideala sömnlängden? Dessa och många fler spännande sömnrelaterde frågor kommer ni få svaret på under det här frukostseminariet den 14:e januari!

Wessel van Leeuwen är styrelsemedlem i EHSS och sömnforskare på Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet

Endast för EHSS-medlemmar. När du är inloggad kan du anmäla dig och hitta zoom-länken här.

Comments are closed.